Hopp til innhold

De norske tulipanprodusentene støtter Modum Bad med 300 tulipanløk

I september fikk de norske tulipanprodusentene en forespørsel om de kunne hjelpe Modum bad med 300 tulipanløk som de skulle bruke til en av aktivitetene i forbindelse med HMS dager for de ansatte. Som én aktivitet ønsket de at alle ansatte skulle gå ut og sammen sette tulipanløker i et bed. Dette som et symbol på fellesskap og et blomstrende miljø, og ikke minst som et symbol på den viktige oppgaven Modum Bad har, nemlig å hjelpe mennesker til å få livet til å spire og blomstre igjen.

Det at Modum Bad ønsket å bruke tulipanløk som et symbol på et spirende og blomstrende liv synes de norske tulipanprodusentene var så fint, at de valgte å spandere 300 tulipanløk til denne aktiviteten. For det er jo nettopp det som er så fantastiske med en tulipanløk – hvis du tilsetter litt kjærlighet og behandler den riktig, vil du etter hvert se den spire og blomstre ut på våren.

Tulipanløk er det man kan kalle et av naturens mange mirakler. Tulipanløken har nemlig en innebygget ”matpakke” med seg i løken, og det er nesten umulig å forestille seg alle de farger og former som allerede nå ligger gjemt inni løken.